Taxi Express Arnhem

Al gestemd

Uw stem

Taxi Express Arnhem 4.5 5 0

Taxi Express Arnhem

Een begrip in de Arnhemse taxiwereld!

Wanneer u in Arnhem een of meerdere taxi(‘s) besteld bij Taxi Arnhem Express staat deze binnen 15 minuten voor uw deur. Als u reserveert krijgt u 20 procent korting op de meterprijs.

Waarom Taxi Express Arnhem?

Goedkoop taxivervoer: Wij zijn een taxibedrijf die zeer lage tarieven hanteert en onze chauffeurs hebben een goede stratenkennis. Zo kunnen wij u via het meest gunstige route naar uw bestemming vervoeren.

Snel service: Wanneer u een taxi besteld via het contactformulier of telefonisch via 06-48601364 dan kunt u deze in een zeer korte tijd verwachten.

Betrouwbaar: U kunt 24 uur per dag en alle dagen in een week vertrouwen op onze kwaliteitsvervoer. Wanneer u bij ons taxibedrijf besteld komt onze taxi gegarandeerd.

Comfortabel reizen: Wij beschikken over luxe voertuigen waarmee we u snel en veilig kunnen vervoeren terwijl u geniet van alle comfort.

Veilig: Taxi Arnhem Express brengt u snel naar uw bestemming, zonder dat dit ten koste gaat van de hoge kwaliteit. U voelt zich altijd veilig in onze taxi’s.

Kortom. De uitstekende service die u van ons krijgt, krijgt u waarschijnlijk van geen ander taxibedrijf in Arnhem. Wij zijn de voordeeltaxi met uiterste kwaliteit. Taxi Arnhem bespaart niet op service.

 

Wat kunt u verwachten?

Onze chauffeurs hebben een taxiopleiding moeten volgen voor een CBR chauffeursdiploma Taxi. Dat betekent dat u verzekerd bent van het volgende.

De taxi verschijnt op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming. Onze wagens hebben een zakelijke uitstraling en onze medewerkers gaan gekleed in pak.

Bij aanvang van uw taxirit opent de chauffeur uw portier en laat u netjes instappen. Als u bagage heeft, neemt de chauffeur deze van u over en plaatst het netjes in de kofferbak van het voertuig. Uw gordel wordt aangereikt zodat u op een veilig manier kunt genieten van een onbezorgd taxirit.

Bij ieder taxirit staat een ongeopend fles water klaar, die wij u aanbieden als waardering voor onze klanten. Bij uw bestemming opent de chauffeur het portier voor u zodat u makkelijk en veilig kunt uitstappen. Als u bagage heeft worden deze aan u aangereikt.