Restaurant De Smidse
Traditioneel vakmanschap, daar staat restaurant de Smidse voor. Een begrip in Arnhem, met op de uitgebreide kaart Franse en Nederlandse gerechten en een knipoog naar de gulle Belgische keuken.
Duizelsteeg, 12
Toon details
Bistro - Café Robin Hood
Robin Hood is een knusse en sfeervolle ingerichte zaak in het centrum van Arnhem. Je krijgt bij ons altijd een gastvrij ontvangst. Een kopje koffie voor of na het winkelen, een heerlijke lunch of dine
Willemsplein, 30
Toon details
Mick O'Connells Irish Pub
Mick O'Connells is the biggest Irish Bar in the heart of Arnhem. We have multiple widescreen televisions to watch live football and other sports, Guinness and loads of other beers on tap, a big smokin
Korenstraat, 2-2A
Toon details

Als fullservice marketingbureau leveren wij alles op het gebied van marketing. Van het ontwerpen van logo's, drukwerk, het bouwen van websites tot het maken van een effectieve reclamecampagne of gedegen marketingplan.

Missie

Onze missie is 'om met zo min mogelijk middelen het doel van de klant te bereiken’. En dan zijn we direct bij de essentie van marketing, namelijk, rendement. ‘Reclame’ mag men tot een ‘kostenpost’ rekenen, maar marketing is een investering in meer klanten, omzet en rendement. Met andere woorden: de kern van onze aanpak is klanten werven, klanten maken, klanten behouden en ‘up/cross sellen’ aan bestaande klanten.

Kern van succes

Ieder bedrijf drijft op één ding, en dat is klanten. Zonder klanten, geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Groeien, marktaandeel verkrijgen en meerwaarde creëren draait om (meer) klanten. De beste ict-, administratie- of productiesystemen zijn zonder klanten weinig waard, omdat zij ten dienste staan van klanten en klantprocessen. Aan handige belasting- en bedrijfsconstructies heeft u niets als er geen klanten zijn en geen omzet gemaakt wordt. Zelfs de waarde van een bedrijf wordt vaak uitgedrukt in klanten. Met andere woorden, de kern van onze aanpak draait om; klanten werven, klanten maken, klanten behouden en ‘up sellen’ en ‘cross sellen’ aan bestaande klanten.

Natuurlijk wil iedereen een praktijkgerichte aanpak, waarbij het uitgangspunt is om ‘met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk te bereiken’. En dan zijn we direct bij de essentie van marketing, namelijk ‘rendement’. ‘Reclame’ mag men tot een ‘kostenpost’ rekenen, maar marketing is een investering in meer klanten, omzet, rendement, marktaandeel. Enkel met marketing verkrijg je bestaansrecht, concurrentiekracht en toekomstperspectief.

Diensten:

- City Marketing

- Mobiele websites

- Responsive webdesign

- Applicatie Development

- Mobiele marketing

- Smartviltje

- Eet & Bestel systemen

- Onderzoek & Strategie

- Concept & Creatie

- Beheer & Optimalisatie

Kijk voor meer informatie op: www.smartvertizing.nl

31

Eet­gelegenheden

Kies uit de vele restaurants, eetcafés en cafetaria’s in het Korenkwartier.

34

Uitgaans­gelegenheden

Spreek af in de bars, cafés, clubs en discotheken in het Korenkwartier.

25

Aanbiedingen

Pak die leuke aanbiedingen en acties mee in het Korenkwartier.

1

Evenementen

Doe mee aan de activiteiten en feesten in het Korenkwartier.