Cafe de Beugel
Vlak achter de Korenmarkt bevindt zich de gezelligste bruine kroeg van Arnhem: de Beugel. Altijd leuk om een avondje te komen stappen. Een hapje eten kan ook. Of doe mee aan onze thema-avonden.
Duizelsteeg, 20
Toon details
Hotel Haarhuis
Het karaktervolle Best Western Plus Hotel Haarhuis ligt midden in het centrum van Arnhem, tegenover het Centraal Station en is daarmee het ideale vertrekpunt om de veelzijdige stad Arnhem en omgeving
Stationsplein, 1
Toon details
Restaurant De Smidse
Traditioneel vakmanschap, daar staat restaurant de Smidse voor. Een begrip in Arnhem, met op de uitgebreide kaart Franse en Nederlandse gerechten en een knipoog naar de gulle Belgische keuken.
Duizelsteeg, 12
Toon details

Arnhem is goed voorzien van buslijnen en, heel bijzonder, de trolleybus. 

Vervoersmaatschappij Syntus verzorgt het bus- en treinvervoer rondom Arnhem. Breng is de busdienst van de Stadsregio Arnhem Nijmegen. 

Met de routeplanner plan jij gemakkelijk de snelste route naar je bestemming. 

Sinds kort is Arnhem aangesloten op de Europese snelbus-dienst Meinfernbus. Dit is een vervoerder van lange afstandsbusreizen door Europa, die Arnhem als tussenstop op de route naar Amsterdam heeft opgenomen en vice versa. Meerdere keren per dag rijdt er een bus vanuit Dortmund, Essen en Oberhausen naar Arnhem. Bekijk het schema en zie voor meer informatie www.meinfernbus.de

31

Eet­gelegenheden

Kies uit de vele restaurants, eetcafés en cafetaria’s in het Korenkwartier.

34

Uitgaans­gelegenheden

Spreek af in de bars, cafés, clubs en discotheken in het Korenkwartier.

25

Aanbiedingen

Pak die leuke aanbiedingen en acties mee in het Korenkwartier.

1

Evenementen

Doe mee aan de activiteiten en feesten in het Korenkwartier.