Café Den Koopman
Den Koopman is een modern bruin speciaalbier café. We hebben een ruim en wisselend assortiment speciaalbier. Met tien tapkranen en minimaal tachtig soorten op de fles is er genoeg keuze.
Korenmarkt, 12
Toon details
Chico's Place To Go
Wat is stappen zonder een broodje döner of kebab? Precies, en daarom ben je welkom bij Chico’s Place To Go! Wij hebben een uitgebreid aanbod van de heerlijkste broodjes en andere snacks.
Korenstraat, 1A
Toon details
Restaurant De Smidse
Traditioneel vakmanschap, daar staat restaurant de Smidse voor. Een begrip in Arnhem, met op de uitgebreide kaart Franse en Nederlandse gerechten en een knipoog naar de gulle Belgische keuken.
Duizelsteeg, 12
Toon details

Taxi’s arriveren en vertrekken onder de Park- en Rijntoren aan het Stationsplein West bij het treinstation. 

Taxistandplaats

  • Taxi’s arriveren en vertrekken vanaf het Stationsplein West. Als je vanuit de nieuwe perrontunnel rechts gaat langs de Starbucks en de Julia's loop je recht op de taxi's af. In en rondom het station is de taxistandplaats met borden aangegeven. 
  • Taxi’s in het Korenkwartier vind je bij ‘t Nieuwe Plein en voor de restaurants aan het Willemsplein

Taxibedrijven

Er rijden verschillende taxibedrijven in Arnhem. Hier een link naar een overzicht.

Stadsregiotaxi Arnhem-Nijmegen

Je bestelt Stadsregiotaxi via 0900-7344682 of deze website. Reserveren kan minimaal 1 uur en maximaal 4 uur voor vertrek. De Stadsregiotaxi rijdt 7 dagen per week, van 08.00 uur tot 24.00 uur; op vrijdag- en zaterdagavond kun je tot 02.00 uur reizen. De taxi rijdt alleen binnen de Stadregio Arnhem-Nijmegen en een klein gebied daaromheen. Er geldt een marge van 30 minuten rond het afgesproken tijdstip van vertrek. Het 100% tarief van de Stadsregiotaxi bedraagt €2,10 per zone, het 50% tarief is €1,05 per zone en het tarief voor de 5e zone €4,20 per zone (2012).

31

Eet­gelegenheden

Kies uit de vele restaurants, eetcafés en cafetaria’s in het Korenkwartier.

34

Uitgaans­gelegenheden

Spreek af in de bars, cafés, clubs en discotheken in het Korenkwartier.

25

Aanbiedingen

Pak die leuke aanbiedingen en acties mee in het Korenkwartier.

1

Evenementen

Doe mee aan de activiteiten en feesten in het Korenkwartier.